Peter

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 11 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Missing "read more" link #2351

    Peter
    Member

    Thank you for your reply.
    Interestingly, when I add the <–read more tag–> with the WP editor as you suggested, (which incidentally I never had to do before and still got the <read more…> button showing up in the other posts) it appears in the post, but once again is missing when viewing from the home page. I also noted that a spelling error which was previously corrected in the post, persists in the excerpt. Even if I delete the entire first paragraph in the post, the excerpt persist showing the now non-existent paragraph. This is totally weird! I tried cloning the page, same result. I’m now thinking just deleting the post completely and rewriting it from scratch.

    Any more ideas? Is there a way to “flush” the excerpt?

    in reply to: Missing "read more" link #2343

    Peter
    Member

    One more time: http://allowyourbest.com

    in reply to: Missing "read more" link #2341

    Peter
    Member

    Hi again, sorry we are having a bit of a communications problem. I included the link to the full post, but of course it is on the home page where I don’t see a read more link for it. I was hoping you might see something in the post that could cause this issue. Please try to scroll down to the excerpt for this post on the home page, to see the “missing link”. The post title is “Towards Emotional Freedom”.

    My apologies for this persistent thread…thank you.
    Peter

    in reply to: Missing "read more" link #2316

    Peter
    Member

    Not sure what’s happening to my links on these posts, here goes again:

    http://allowyourbest.com/blog/2014/04/15/emotional-freedom/

    in reply to: Missing "read more" link #2315

    Peter
    Member

    My post is 518 words. Here is the link:

Viewing 5 posts - 11 through 15 (of 15 total)